R&R WFM

Over de integratie

Een goede backoffice, waarbinnen verschillende systemen op een juiste manier worden gekoppeld, ontzorgt. Vanuit deze overtuiging heeft R&R een koppeling gemaakt met Nmbrs. Met behulp van deze koppeling kunnen verschillende gegevens automatisch ingelezen worden in R&R WFM, wat resulteert in een vergroot gemak, tijdsbesparing en minder fouten.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Deze integratie is gerealiseerd door R&R en de integratie is ook in het beheer van R&R. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met R&R WFM te realiseren is, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben, neem dan contact op met R&R.

Over R&R

R&R staat voor Retail & Result: software en services voor food retailers, met als doel een verbeterd resultaat. R&R helpt winkelketens en franchiseondernemers om een balans te vinden tussen loonkosten en productiviteit. Een juiste balans heeft een positieve uitwerking op de winkelbeleving en daardoor ook op de klanttevredenheid.

R&R omvat het hele proces van prognose, roosteren, realisatie en uitbetalen. Jouw eigen historische omzetgegevens en de vooraf bepaalde normeringen vormen de basis voor je wekelijkse planning. Door middel van rapportages kun je tijdig bijsturen.

R&R is onderdeel van de Info Support International Group, een internationaal ICT-bedrijf met meer dan 450 werknemers.