Update NL 16-02-2017

Op donderdag 16 februari hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we een bekend probleem opgelost en een nieuwe functionaliteit doorgevoerd.

Bekende problemen

Journaalposten per afdeling worden niet weergegeven

Bij het openen van de 'Journaalposten Afdeling' in de salarisdocumenten, werd de inhoud van de journaalposten niet weergegeven. Dit probleem hebben wij met de afgelopen update verholpen. Voor het bekende probleem, zie deze pagina

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

De branche Rijn- en binnenvaart stapt over van Syntrus Achmea naar AZL

Het aanleveren van pensioen export bestanden voor de branche Rijn- en binnenvaart kan vanaf 16-2-2017 via een nieuw pensioen export instelling: AZL. Zie hier hoe je deze exportinstellingen voor AZL aanmaakt.