Medisoft Dossier Manager

Over de integratie

Dossier Manager is de online oplossing van Medisoft, waarmee alle partijen die betrokken zijn bij verzuimmanagement samenwerken. Werkgevers, arbodienstverleners, bedrijfsartsen, re-integratiebedrijven en zorginstellingen. Gezamenlijk wordt aan één digitaal dossier gewerkt, waardoor deze rijke informatie bevat. De standaardkoppeling met Nmbrs® levert automatisch gegevens die conform richtlijnen uitgewisseld mogen worden door de werkgever.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Deze integratie is gerealiseerd door Medisoft en de integratie is ook in het beheer van Medisoft. Mocht je meer informatie willen over hoe de koppeling met Dossier Manager te realiseren is, of mocht je andere vragen over deze koppeling hebben dan kun je contact opnemen met Medisoft.

Over Medisoft

Medisoft ondersteunt professionals bij hun gezondheidsmanagement. Al sinds 1997 ontwikkelen zij innovatieve oplossingen voor verzuimregistratie. Centraal daarin staat het softwarepakket: Dossier Manager. Omdat ervaringen uit de praktijk centraal staan in de ontwikkeling van deze software, werkt Medisoft nauw samen met klanten: werkgevers, Arbodienstverleners en bedrijfsartsen. Medisoft werkt met zowel grote, beursgenoteerde bedrijven als kleine maatschappen van medische professionals. Ze zijn niet alleen leverancier, we zijn ook vraagbaak, opleider en beheerder. Klanten worden dusdanig getraind dat ze maximaal rendement uit Dossier Manager halen.