Security Update Nmbrs

Veiligheidsupdate

Goed nieuws! In de eerste week van maart voert Nmbrs een update uit waarmee de beveiliging van onze servers wordt aangescherpt. Met deze update voldoet Nmbrs aan de eisen voor een “A”-status beveiliging, wat inhoudt dat de encryptie-protocollen die de communicatie tussen computers verzorgen optimaal zijn beveiligd.

Verouderde webbrowser

Omdat oudere versies van Internet Explorer deze protocollen niet gebruiken zullen deze niet optimaal worden ondersteund. Dit komt omdat Microsoft na 12 januari 2016 geen beveiligingsupdates of technische ondersteuning meer aanbiedt voor oudere versies van Internet Explorer. Ongeacht de update van Nmbrs dus een goed idee om eens goed na te denken over de browser die je gebruikt.

Internet Explorer

De Nmbrs ontwikkelaars vinden Google Chrome zelf het fijnste werken. Mocht je toch gebruik willen maken van Internet Explorer dan kan dat natuurlijk ook. Weet je niet welke versie je moet downloaden? Geen paniek! Internet Explorer 11 is de meest recente versie van Internet Explorer die je kunt installeren. Gebruik je Windows 10 als besturingssysteem dan kun je ook de vernieuwde browser van Microsoft gebruiken: Microsoft Edge. Beide browsers ondersteunen de functionaliteiten van Nmbrs optimaal.

Hier kun je de nieuwste en up-to-date versie van Internet Explorer downloaden:

Als je niet weet welke versie van Internet Explorer je gebruikt kun je het volgende artikel raadplegen: