[Mobiele Applicatie] Foutmelding bij indienen declaratie of verlofaanvraag

Wat?
Bij mobiele gebruikers kan het voorkomen dat er een foutmelding komt na het indienen van een declaratie of bij het aanvragen van het verlof. Dit komt omdat er een foto is toegevoegd en er meer dan 11 tekens (inclusief spaties) in de omschrijving staan.

De volgende foutmelding verschijnt bij het declaratieformulier:

De volgende foutmelding verschijnt bij het aanvragen van verlof:

Wie?
Dit kan gebeuren bij alle gebruikers van de mobiele app.

Workaround?
Er is een workaround beschikbaar. Als je een foto upload en minder dan 11 tekens inclusief spaties gebruikt in het omschrijvingsveld, dan wordt de declaratie en verlofaanvraag wel ingediend.

Prioriteit.
Normaal. Er is een workaround beschikbaar.