VIATASK

Over de integratie

Het arbeidscontract wordt op basis van de ingevulde gegevens van de werknemer en werkgever uit Nmbrs® aangemaakt in VIAEMPLOY.  Arbeidscontracten worden automatisch gegenereerd en digitaal ter ondertekening aangeboden aan werkgever en werknemer.  Het invoerformulier en het arbeidscontract kunnen in meerdere talen beschikbaar worden gesteld. De ingevoerde gegevens en digitale contracten kunnen vervolgens eenvoudig en volledig automatisch toegevoegd worden aan Nmbrs®. Dit voorkomt dubbele en foutieve overname van gegevens tussen beide applicaties.

De integratie is gerealiseerd door en in het beheer van VIATASK.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over VIATASK

VIATASK is een in Friesland gevestigde organisatie die landelijk opereert. De basis van de organisatie bestaat uit een ervaren team van experts op het gebied van financiën, bedrijfsvoering en ICT. Deze unieke combinatie van expertise en jarenlange ervaring brengt nieuwe innovatieve toepassingen op het gebied van de algemene bedrijfsprocessen zoals financiën, HRM, logistiek en communicatie.

VIAEMPLOY, een oplossing voor arbeidscontracten, wordt aangeboden via Payrolling bedrijven, Accountants- en Administratiekantoren. Het gehele proces rondom het aanmaken, verlengen en beëindigen van arbeidscontracten wordt met VIAEMPLOY vereenvoudigd.