VIATASK

Over de integratie

Het arbeidscontract en bijhorende formulieren worden op basis van de ingevulde gegevens van de werknemer en werkgever aangemaakt in VIAEMPLOY®. De gegevens van een werknemer kunnen ook direct meegezonden worden vanuit onboarding-, HR software of sollicitatie website. VIAEMPLOY® beschikt over diverse koppelingsmogelijkheden. Arbeidscontracten worden automatisch gegenereerd en rechtsgeldig digitaal ter ondertekening aangeboden aan werkgever en werknemer.

Invoerformulieren, arbeidscontract en overige documenten zijn beschikbaar te stellen meerdere talen. De ingevoerde gegevens, geüploade documenten en digitale arbeidscontracten kunnen vervolgens eenvoudig en volledig automatisch toegevoegd worden aan Nmbrs®. Hierdoor meld je vanuit VIAEMPLOY® gemakkelijk een nieuwe werknemer in dienst en is het personeelsdossier altijd compleet. Doordat het gehele proces digitaal verloopt voorkomt dit dubbele en foutieve overname van gegevens tussen beide applicaties, voorkomt fouten in de administratie bij contractwijzigingen en ontneemt administratieve last.

De integratie is gerealiseerd door en in het beheer van VIATASK®

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over VIATASK

Snel en veilig contracten digitaal aanmaken, rechtsgeldig ondertekenen, versturen en beheren. Zo simpel kan contractmanagement zijn.
Bespaar tijd, ervaar eenvoud en verminder risico’s. VIATASK® biedt unieke oplossingen die contractmanagement efficiënter maken.

De contractmanagement oplossingen van VIATASK® zijn eenvoudig te koppelen en werken online samen met de meest gangbare salaris, HR, onboarding of andere softwarepakketten in de markt.
Contracten zijn altijd op te stellen in meerdere talen en opgemaakt conform de gewenste huisstijl. De status van de contracten zijn te volgen door middel van een overzichtelijk dashboard. Het rechtsgeldig elektronisch ondertekenen biedt de gewenste juridische zekerheid.