VIATASK

Over de integratie

Het arbeidscontract wordt op basis van de ingevulde gegevens van de werknemer en werkgever uit Nmbrs® aangemaakt in VIAEMPLOY.  Arbeidscontracten worden automatisch gegenereerd en digitaal ter ondertekening aangeboden aan werkgever en werknemer.  Het invoerformulier en het arbeidscontract kunnen in meerdere talen beschikbaar worden gesteld. De ingevoerde gegevens en digitale contracten kunnen vervolgens eenvoudig en volledig automatisch toegevoegd worden aan Nmbrs®. Dit voorkomt dubbele en foutieve overname van gegevens tussen beide applicaties.

De integratie is gerealiseerd door en in het beheer van VIATASK.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over VIATASK

VIATASK gelooft dat processen rondom contractafhandeling geen onnodige tijd mag kosten of aandacht van andere werkzaamheden mag afhalen. Daarom ontwikkelt VIATASK innovatieve software waarmee processen rondom contracten efficiënter ingericht worden. VIATASK zorgt voor de totale afhandeling van contracten, middels het simpel en snel digitaal creëren, ondertekenen en opslaan van contracten.

De contract management oplossingen van VIATASK werken online samen met de meest gangbare pakketten in de markt. Contracten zijn op te stellen in meerdere talen en opgemaakt conform de gewenste huisstijl. De status van de contracten zijn te volgen door middel van overzichtelijk dashboard. Het elektronisch ondertekenen biedt de gewenste juridische zekerheid.