[Loonstroken] Problemen met downloaden (opgelost 19-12-2017)

Wat?
Bij enkele klanten kan het voorkomen dat het niet mogelijk is om alle loonstroken te downloaden. Klanten worden teruggestuurd naar de vorige pagina.

Wie?
Dit kan klanten in alle omgevingen betreffen.

Workaround?
Er is een workaround beschikbaar. Na het leegmaken van alle browsercache-en-cookies zijn de loonstroken wel te downloaden. Lees hier hoe je de browsercache leegmaakt.

Prioriteit.
Hoog. Ondanks dat er een workaround beschikbaar is werken wij hard aan een oplossing.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Ingmar Lodewijk

Update: Dit Bekende Probleem is zojuist opgelost. Middels het sluiten van de browser en opnieuw inloggen, zou het downloaden van de loonstroken nu zonder problemen moeten verlopen.