WorkForce Pro

Over de integratie

Voor klanten van WorkForce Pro en Nmbrs® hebben we goed nieuws: het is nu mogelijk om beide systemen met elkaar te koppelen! Met behulp van webservices kunnen verschillende gegevens volledig automatisch worden ingelezen van het ene naar het andere systeem. Medewerkergegevens (zoals NAW- en contractgegevens) en andere variabele gegevens (zoals informatie uit vrije velden in Nmbrs®) kunnen dankzij de koppeling automatisch geimporteerd worden vanuit Nmbrs® naar WorkForce Pro. Door deze automatisering hoef je geen gegevens meer handmatig over te nemen. Dit voorkomt onnodige fouten en levert je aanzienlijke tijdsbesparing op!

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van WorkForce Pro. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met WorkForce Pro. Voor meer informatie over de Nmbrs API verwijzen wij je naar onze support pagina.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over WorkForce Pro

WorkForce Pro, ontwikkeld door softwarebedrijf Korton Group, is een oplossing waarmee je overzichtelijke personeelsplanningen kunt maken en gewerkte uren kunt registreren. WorkForce pro heeft zich inmiddels al vele jaren bewezen als betrouwbaar programma voor middelgrote bedrijven en wordt nog steeds doorontwikkeld. Daarbij houdt het bedrijf zich niet alleen bezig met het vernieuwen van de functionaliteit, maar ook met het verbeteren van het gebruikersgemak.