iMuis

Over de integratie

U kunt veel tijd besparen door gebruik te maken van de koppeling tussen Nmbrs® en iMUIS Online. Door middel van de integratie tussen beide applicaties worden de loonruns uit Nmbrs® na goedkeuring klaargezet in iMUIS Online. Nadat de ondernemer of accountant deze in iMUIS Online heeft goedgekeurd, wordt de loonjournaalpost automatisch geboekt in de iMUIS online administratie.

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van iMUIS. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met iMUIS.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Muis Software

MUIS Software ontwikkelt administratieve software specifiek voor accountants en ondernemers (mkb, (groot)handelsbedrijven, logistieke ondernemingen, zakelijke dienstverlening, zzp'ers). Inmiddels is MUIS Software meer dan 30 jaar actief op de Nederlandse markt, en heeft zij meer dan 15.000 klanten voorzien van administratieve software.