Update NL 12-12-2017

Op dinsdag 12 december hebben we de engine voor 2018 live gezet. Door deze update is het mogelijk om de jaarwissel uit te voeren en de interactieve loonstroken te bekijken. Donderdag 21 december vindt 's avonds de wekelijkse update plaats waardoor het runnen in 2018 mogelijk wordt gemaakt. Voor meer informatie over de aanpassingen binnen Nmbrs voor 2018, de jaarwissel en de salaristabellen/branches zie onderstaande artikelen:

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Deze update bevat weliswaar geen nieuwe features, maar omdat al onze teams continu werken aan het verder ontwikkelen en verbeteren van onze modules verwachten wij je hierover spoedig meer te kunnen melden. Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!

Bekende problemen

Met deze update zijn er geen bekende problemen opgelost. Ondervind je hinder van een bekend probleem? Dan kan je altijd het bekende probleem volgen. Als dit probleem is opgelost dan krijg je hier een melding van.

Bugs

Met deze update zijn er geen relevante bugs opgelost. Wel hebben onze ontwikkelaars achter de schermen specifieke bugs voor klanten opgelost. Voor deze bugs wordt er altijd contact met je opgenomen via desbetreffend ticket.