Invantive

Over de integratie

Als ondernemer wil je graag doen waar je goed in bent. Daarnaast wil je graag gebruik maken van moderne oplossingen die eenvoudig, efficiënt en waardevol zijn. Dit kan allemaal met de HR- en salarissoftware van Nmbrs®. Met de integratie van Invantive kunnen wij jouw bedrijfsresultaat nog verder verbeteren. Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Invantive. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met Invantive.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Invantive

Invantive levert al jaren oplossingen voor ondernemers en is begonnen als een softwarebedrijf dat is gespecialiseerd in projectmanagement software. Sinds een aantal jaren levert Invantive voornamelijk oplossingen voor accountants en het MKB.