Informer

Over de integratie

Dankzij de koppeling kunnen de loonjournaalposten van de salarisadministratie van Nmbrs direct in de boekhouding  van InformerOnline worden geïmporteerd. Naast een flinke tijdwinst verkleint dit de kans op fouten ook enorm. “Dankzij de koppeling met de slimme software van Nmbrs is de boekhouding weer een stukje sneller en eenvoudiger geworden. En uiteindelijk is dat ons doel!”, aldus Remco Frühauf, CEO van Informer.

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Informer. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met Informer. Voor meer informatie over de Nmbrs API verwijzen wij je naar onze support pagina.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Ook is er voor deze integratie een Quick Start guide gemaakt, klik hier om naar de guide toe te gaan.

Over Informer

Met InformerOnline kun je als MKB’er snel en eenvoudig online boekhouden. Dankzij slimme functies, zoals een aantal automatische boekrobots kun je als ondernemer de boekhouding daadwerkelijk veel sneller op orde hebben. Ook kun je gebruik maken van de Informer Chatbot. Hiermee communiceer je vanuit je Messengerapps direct met je boekhouding.