[Rapporten] Downloaden naar PDF en Excel (opgelost 13-12-2017)

Wat?
Het is niet mogelijk om rapporten in het nieuwe framework te downloaden naar Excel en PDF. Klanten worden teruggestuurd naar de vorige pagina.

Deze rapporten kun je herkennen aan de omschrijving "(nieuw)" achter de naam.

Let op: het is ook niet mogelijk om het 'Rapport Journaalposten' te downloaden.

Wie?
Dit kan klanten in alle omgevingen betreffen.

Workaround?
Er is helaas geen workaround beschikbaar. Op dit moment onderzoeken wij dit probleem en hopen we het zo spoedig mogelijk op te lossen.

Prioriteit.
Hoog. Wij zullen je zo goed mogelijk op de hoogte houden middels dit bekende probleem.