VerzuimXpert

Over de integratie

VerzuimXpert is het beproefd verzuimmanagementsysteem van Empirion dat door werkgevers, dienstverleners en verzekeraars wordt ingezet om deze risico’s te beheersen. Met de integratie tussen Nmbrs en VerzuimXpert wordt personeels- en salarisinformatie in Nmbrs automatisch gesynchroniseerd met de verzuiminformatie in VerzuimXpert, uiteraard conform de privacywetgeving enkel bij verzuimende medewerkers. Zo voorkomt de veilige koppeling dat er onnodig dubbele informatie dient te worden ingevoerd. Van niet verzuimende medewerkers wordt de informatie geanonimiseerd gesynchroniseerd.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Deze integratie is gerealiseerd door VerzuimXpert en de integratie is ook in het beheer van VerzuimXpert. Mocht je meer informatie willen over hoe de koppeling met VerzuimXpert te realiseren is, of mocht je andere vragen over deze koppeling hebben dan kun je contact opnemen met VerzuimXpert.

Over Empirion

Empirion levert sinds 2003 innovatieve oplossingen die HR-professionals, casemanagers, preventiemedewerkers en bedrijfsartsen faciliteren om verzuim te volgen en te voorkomen. Empirion heeft de ambitie om de komende 5 jaar een markt-leidend dienstenplatform voor het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te realiseren. Dit doen wij door zeer klantgericht, transparant en innovatief te opereren en onze propositie met de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt te zetten.