Update NL 23-02-2017

Op donderdag 23 februari hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we twee bekende problemen opgelost, relevante bugs verholpen en een nieuwe functionaliteit doorgevoerd.

Bekende problemen

[Rapporten] Het rapport werkgeverskosten per uur toont geen waardes
Het rapport werkgeverskosten per uur op bedrijfsniveau onder HR documenten liet in 2017 geen waardes meer zien. Dit probleem is met deze update opgelost.
Voor het bekende probleem, klik op deze link.

[Salaris documenten] Knop 'download alle' werkt niet als je de loonstaat wilt downloaden
Als je de loonstaat wilt downloaden door gebruik te maken van de knop 'Download alle' werd je automatisch terug gebracht naar het vorige scherm. Met deze update is dit probleem opgelost en is het weer mogelijk om de loonstaat te downloaden.
Voor het bekende probleem, klik op deze link.

Relevante bugs

Importeren van functies op medewerkersniveau
Het importeren en updaten van functies in business-omgevingen is weer mogelijk na deze update.

XML converter
Het is vanaf nu ook mogelijk om de XML converter voor loonaangiftes over 2017 te gebruiken.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Zelf een email footer en debiteur sjabloon herstellen
Als de tekst voor een email footer of debiteur sjabloon gekopieerd en geplakt wordt, dan kan het zijn dat deze vastloopt door te veel opmaak. Vanaf nu is het mogelijk om deze zelf te herstellen middels een reset button. Daarnaast adviseren wij onze klanten om de inhoud binnen de email footer en het debiteur sjabloon op te maken.