Update NL 21-12-2017

Op donderdag 21 november heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we het tweede deel van de engine live gezet waardoor het vanaf nu mogelijk is om te runnen in 2018. Voor meer informatie zie onderstaande artikelen:

Daarnaast is er nog een verbetering doorgevoerd en zijn er enkele klant specifieke bugs verholpen.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Nieuwe wizard: Bulk wijziging Manager

Het wijzigen van een manager bij meerdere medewerkers was een zeer tijdrovende klus. Per medewerker moest dit handmatig worden aangepast, waardoor ook het verwijderen van een managerlogin veel tijd in beslag kon nemen. Met deze update hebben wij een nieuwe wizard in de applicatie toegevoegd. Deze wizard maakt het mogelijk om snel de manager te wijzigen bij meerdere medewerkers. Mutatieformulieren welke ter goedkeuring stonden bij de huidige manager, zullen automatisch worden toegewezen aan de nieuw gekozen manager.

In het volgende artikel leggen wij stap voor stap uit hoe deze wizard werkt:
Bulk wijziging voor managers

Bekende Problemen

[Loonstroken] Volgorde niet alfabetisch
De volgorde van de loonstroken was niet meer alfabetisch. Met deze update hebben we dit bekende probleem gelukkig opgelost. Excuses voor het ongemak.

Bugs

Journaalposten voor AFAS Profit werden in de verkeerde adminstratie geboekt
Wanneer er meerdere administraties in AFAS profit actief zijn onder hetzelfde account, werden journaalposten, bij verzending via de koppeling, geboekt in de administratie welke het laatst geopend was in AFAS. Wij hebben de API aangepast, waardoor de journaalposten altijd in het gekoppelde bedrijf van de administratie worden geboekt.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!