Nmbrs Certified Payroll Professional

Welkom op onze Nmbrs Certified Payroll Professional pagina. Gelijk inschrijven? Klik hier.

Wat is een Nmbrs Certified Payroll Professional en hoe wordt je er een? Ontdek het hier met de volgende onderwerpen:

Wat is een Nmbrs Certified Payroll Professional?

Nmbrs Certified Professionals (NCPP'ers) zijn payroll professionals met een uitstekende kennis van onze applicatie. Daarnaast hebben zij toegang tot onze NCP community, worden zij elk jaar exclusief uitgenodigd op de Nmbrs Certified Professional dag én krijgen zij als eerste informatie over de ontwikkelingen van Visma Nmbrs. 

Hoe word ik een Nmbrs Certified Payroll Professional?

Om NCPP'er te worden, dien je met succes onze NCPP training af te ronden, waarbij jouw Visma Nmbrs kennis wordt getoetst. De training bestaat uit twee dagen:

  • NCPP dag 1
    • Tijdens de eerste dag wordt uitleg gegeven over de verschillende onderwerpen welke aan bod zullen komen op het examen. In een door ons aangemaakte Visma Nmbrs omgeving kan worden geoefend en getest.
  • NCPP dag 2
    • Op deze dag wordt behandelen we eerst nog een aantal onderdelen. Daarna wordt jouw Visma Nmbrs kennis getoetst en dien je verschillende cases uit te werken in door Visma Nmbrs aangemaakte omgeving. De cases zullen vervolgens door ons worden nagekeken en beoordeeld.

Na afloop van deze training ben je in staat om Visma Nmbrs op een efficiënte manier in te richten. Daarnaast kan je ook alle basis en bijzondere salaris cases in Visma Nmbrs verwerken.

Wat zijn de vereisten om deel te kunnen nemen?

De Nmbrs Certified Payroll Professional training is voor de payroll professional met minimaal een half jaar ervaring in het werken met Visma Nmbrs. 

Benodigdheden voor de training

De training zal live op ons kantoor in Amsterdam plaatsvinden. Voor de training zal je van ons een testomgeving krijgen met hierin de hoogste rechten "administrator met debiteurenbeheer". 

Hoe schrijf ik me in voor de NCPP dagen?

Inschrijven voor de NCCP training kan hieronder (609,- euro excl. btw):

 

});

Opmerkingen