Nmbrs® Certified Professional

Doel?

Nmbrs® Certified Professionals (NCP'ers) zijn payroll professionals met uitstekende kennis van de applicatie van Nmbrs®. NCP'ers hebben toegang tot de NCP community, worden elk jaar uitgenodigd op de exclusieve Nmbrs® Certified Professional dag en krijgen als eerste informatie over de ontwikkelingen van Nmbrs®.

Om NCP'er te worden moet een training worden gevolgd waarbij de kennis van de deelnemer wordt getoetst. De training bestaat uit twee dagen; de eerste dag is een theoriedag die je voorbereid op de praktijkdag. Tijdens de theoriedag wordt uitleg gegeven over de verschillende onderwerpen. In een door ons aangemaakte Nmbrs® omgeving kan worden geoefend en getest. De tweede dag is een praktijkdag en tijdens deze dag zullen verschillende cases door de deelnemer worden uitgewerkt, op basis van de uitgewerkte cases wordt gekeken of de trainee kan worden benoemd tot Nmbrs® Certified Professional.

Na afloop van deze training is de deelnemer in staat om Nmbrs op een efficiënte manier in te richten. Daarnaast kan de deelnemer alle basis en bijzondere salaris cases in Nmbrs verwerken. Ook is de deelnemer in staat om alle HR functionaliteiten op een efficiënte manier in te richten.

Let op: het is niet verplicht om de theoriedag te volgen wanneer er al voldoende kennis over de onderwerpen is, alleen het maken van de cases tijdens de praktijkdag is dan voldoende. Op basis van onderstaande onderwerpen kan zelf worden bepaald of de theoriedag wordt gevolgd.

Vereisten:

De Nmbrs® Certified Professional training is voor de payroll professional met minimaal een half jaar ervaring in het werken met Nmbrs®. Om te bepalen of aan de theoriedag moet worden deelgenomen kan op basis van onderstaande punten worden gekeken of de kennis voldoende aanwezig is:

• Inrichten van een omgeving (d.m.v. import/export, wizards)
  • Verschil weten tussen master-, debiteur-, bedrijf- en medewerker instellingen
  • Efficiënt verwerken van salarismutaties (import/export, snelinvoer)
  • Aanmaken van een eigen brancheregeling
  • Kunnen verwerken van afwijkende salaris instellingen (branche afwijkingen, verwerken van ziekte en (ouderschaps)verlof)
  • Draaien van correcties in het huidige en voorgaande jaar
  • Loonaangifte en pensioenaangifte kunnen instellen, aanmaken en verzenden
  • Salaris- en HR documenten op de juiste manier gebruiken en interpreteren
  • Aanmaken van logins, debiteuren tags, en workflows
  • HR managers en afdelingen instellen
  • Inrichten van mutatieformulieren
  • Verlof inrichten

De onderwerpen die worden behandeld zijn:

Inrichten van een bedrijf en salaris processen:

• Aanmaken en inrichten van een bedrijf op een efficiënte manier
  • Aanmaken van een eigen brancheregeling en pensioen instellingen
  • Verwerken van afwijkende salaris cases (medewerkersniveau)
  • Correcties draaien over eerdere periode(n)
  • Verwerken van een loonaangifte
  • Output van HR documenten kunnen gebruiken en interpreteren

Inrichten van klantscenario's en HR functionaliteiten

• Uitrollen van klantscenario's en bijbehorende logins
  • Workflow instellingen inrichten
  • Verlof instellingen inrichten
  • Managers en afdelingen inrichten
  • Mutatieformulieren inrichten en beoordelingsketen bepalen

Informatie

Om 09.00 uur staat de koffie klaar!
De training begint stipt om 09.30 uur en eindigt om 15.30 uur. De lunch, koffie en thee zijn inbegrepen.

Locatie: Willem de Zwijgerlaan 352 A/2, 1055 RD Amsterdam (Routebeschrijving) (Google maps)

Benodigdheden voor de training

Voor de training zul je van ons een testomgeving krijgen met hierin de hoogste rechten "administrator met debiteurenbeheer".

Let op dat je toegang moet hebben tot de mailbox van de bovenstaande gebruiker, ook vanaf een andere locatie, dit in verband met de IP Validatie binnen Nmbrs®.

Inschrijven

Inschrijven voor de theoriedag kan hieronder (249,- euro excl. btw):

Inschrijven voor de praktijkdag kan hieronder (249,- euro excl. btw):