Update NL 28-12-2017

Op donderdag 28 december heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update is er een verbetering aan de API doorgevoerd en is er een bug opgelost. Voor klantspecifieke bugs wordt er via desbetreffend ticket contact opgenomen.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Update API
De Nmbrs® API versie 2.1 is ge-update. Benieuwd naar de notes? Zie deze pagina.

Bekende Problemen

Met deze update zijn er geen bekende problemen opgelost.

Bugs

APG Schoonmaak: signaal 386 en/of signaal 115
Deze signalen komen voor bij 4-weken bedrijven met een APG Schoonmaak pensioen export instelling waarbij een medewerker 21 jaar werd in 2017. De schoonmaak branche heeft namelijk een afwijkende regeling voor medewerkers met deze leeftijd. Indien de medewerker op 15 februari jarig is dan zal er datumaanvang van 01-02-2017 (eerste dag van maand 2) meegestuurd moeten worden in het export bestand  i.p.v. normaliter 30-01-2017 (eerste dag van periode 2). Een TWK correctie is nodig om de juiste datum mee te sturen, betreffende klanten krijgen een persoonlijk bericht.