Bekijken van de jaaropgave

Je kunt de jaaropgave via de app bekijken als de medewerker template het toestaat om loonstroken te bekijken. Je kunt van jaar wisselen door te schuiven naar links of naar rechts.

Hoe kan ik mijn jaaropgave bekijken?

1. Klik linksboven op het menu en klik vervolgens op Loonstroken.

Let op: je kunt van jaar wisselen door te schuiven naar links of naar rechts.

1. Klik op de button Jaaropgave onder aan de pagina. De jaaropgave wordt vervolgens geladen in PDF.

Let op: deze button is alleen zichtbaar als de jaaropgave zichtbaar is gemaakt.