Update NL 04-01-2018

In de eerste update van het jaar hebben we de jaaropgave beschikbaar gemaakt in de App en hebben we twee vervelende bekende problemen opgelost. BELANGRIJK: De rest van de maand januari zullen de updates plaatsvinden om 22:00.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Jaaropgave in de mobiele applicatie
De jaaropgave is vanaf nu beschikbaar in de nieuwe versie van de mobiele applicatie, iOS versie 2.2.8 en Android versie 2.2.6. Voor meer informatie over deze nieuwe functionaliteit, zie dit artikel.

Nieuwe rapporten op bedrijf niveau
Met deze update heeft Nmbrs® rapporten omgezet naar het nieuwe rapport framework. Daarmee hebben wij ook nieuwe rapport rapporten gerealiseerd. De volgende rapporten zijn overgezet naar het nieuwe framework:

Categorie: Medewerker Payroll

• Looncomponenten per run (nieuw)
  • Looncomponenten per run/periode (nieuw)

Categorie: Bedrijf

• Looncomponenten per Periode (nieuw)
  • Looncomponenten per run (nieuw)
  • Looncomponenten per run/periode (nieuw)

De  nieuwe rapporten in de categorie Medewerker Payroll zijn specifiek voor medewerkers en vervangen de download per medewerker functionaliteit van het oude rapport.

Bekende problemen

Het aanmaken van eigen branches was niet mogelijk

De afgelopen week was het niet mogelijk om een nieuwe eigen branche aan te maken. Het was wel mogelijk om waardes in te vullen, maar het opslaan daarvan kon niet.

APG pensioen export blijft staan op 'Bezig te verzenden'

De APG pensioen exports bleven de afgelopen tijd staan op 'Bezig te verzenden' vanwege connectie problemen tussen Nmbrs en APG. De verbinding is gelukkig weer hersteld en de bestanden zullen nu alsnog verzonden worden; opnieuw aanmaken en verzenden is dus niet nodig.