Update NL 09-03-2017

Op donderdag 9 maart hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we drie bekende problemen opgelost en een verbetering doorgevoerd.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Load Balancer
Vanavond gaat de nieuwe load balancer live! Hiermee kunnen wij het gebruik van Nmbrs veel beter afhandelen op met name op drukke momenten.

Binnenkomend verkeer zal voortaan doorverwezen worden naar de server die op dat moment het minst belast is. Ook als er een server uitvalt wordt deze meteen ontoegankelijk gemaakt zodat, in het geval van een server storing, de gebruiker hier weinig van zal merken.

Bekende problemen

[Pensioen export] Uren van oproepkrachten(niet pensioenpremie plichtigen) gaan niet mee in Colland export.
In het Colland pensioen export bestand gaan de uren van alle werknemers goed mee, behalve van oproepkrachten die niet in de pensioenleeftijd range vallen van de brancheregeling. Voor deze medewerkers worden als nog nul uren weergegeven in 'Record H'. Dit probleem is met deze update opgelost.

[Import]Verkeerde omschrijving van functies bij import/update op medewerkerniveau.
Wanneer er via de import/update functionaliteit een functie wordt toegevoegd aan een medewerker kan de omschrijving niet correct zijn. Dit is het geval wanneer op debiteur-niveau functies worden onderhouden. Dit probleem is met deze update opgelost en het is nu weer mogelijk om functies te importeren en te updaten op medewerker-niveau met de juiste functie-omschrijving.

[Salarisdocumenten] Foutmelding 'The given key was not present in the dictionary' bij opvragen looncomponenten bedrijf
Als je onder salaris documenten de Looncomponenten bedrijf (cumulatief) wilt opvragen krijg je de foutmelding 'The given key was not present in the dictionary'. Dit probleem is met deze update opgelost.

Relevante bugs

Er zijn in deze update geen relevante bugs opgelost. In het geval van specifieke bugs word je op de hoogte gebracht van de oplevering.