[Integratie] 'Oops' pagina bij openen Twinfield instellingen (opgelost 23-03-2017)

Wat:
Wanneer er in de Twinfield instellingen op Masterniveau voor 'Administrations' wordt gekozen, wordt er in sommige gevallen direct een 'Oops' pagina getoond.

Wie:
Bepaalde omgevingen.

Impact:
Hoog. Wij hebben deze melding in onderzoek en proberen dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Workaround:
Helaas is er geen workaround beschikbaar.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Joanne Bronsing

Hoe lang gaat het duren voordat dit probleem is opgelost?

• Avatar
    Martine Janzen

Dag Joanne,

Wij verwachten dat dit probleem met de aankomende update verholpen wordt.