[Mobiele applicatie] Downloaden PDF loonstrook niet mogelijk

Wat?
We hebben meldingen ontvangen dat het niet mogelijk is om de PDF loonstrook te downloaden met de mobiele applicatie.

Wie?
Dit kan gebeuren bij alle mobiele gebruikers.

Impact?
Normaal.

Workaround?
Het is wel mogelijk om de details op de mobiele applicatie te bekijken. Daarnaast kan de loonstrook wel opgehaald worden in de webapplicatie.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Jasper Sinkeldam

Update 21-04-2017

Wij gaan dit probleem zo snel mogelijk oplossen middels een nieuwe versie van de mobiele applicatie. Wij adviseren de gebruikers om de update notes in de gaten te houden.