Update NL 23-03-2017

Op donderdag 23 maart hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we relevante bugs verholpen, zijn er bekend problemen opgelost en hebben we verbeteringen doorgevoerd.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Sortering verlofaanvragen

Binnen Nmbrs is er een direct overzicht van verlofaanvragen beschikbaar. Deze aanvragen werden eerder gerangschikt op medewerkers nummer. Vanaf heden worden de verlofaanvragen gesorteerd op aanvraagdatum. Hierbij wordt niet gekeken naar de ingang van het verlof, maar naar het moment van aanvragen.

Herstelmelding Arbodienst

In het verleden werd er bij een herstelmelding rekening gehouden met het rooster van de medewerker. Met ingang van deze update is in overleg met de arbodiensten de hersteldatum, de laatste ziektedag plus één dag ongeacht het rooster van de medewerker.

Nieuwe versie Nmbrs Converter (versie 1.0.10)

Een nieuwe versie van de Converter is gelanceerd waarmee ook bestanden van de nieuwste versie van Loon (voorheen RoosRoos) weer geconverteerd kunnen worden. Voor de link naar het artikel over de Nmbrs converter klik je hier

Bekende problemen

[Pensioen export] UPA foutmelding: in dienst treding in de loop van de maand

Klanten ontvangen een foutmelding van UPA dat het export bestand niet voldoet aan het UPA formaat. Dit probleem speelde zich af bij bedrijven met een UPA PGGM pensioenexportinstelling.
Met de update van vanavond voldoet het UPA bestand weer aan het UPA formaat van PGGM. Voor de link naar dit bekende probleem klik je hier

[Integratie] 'Oops' pagina bij openen Twinfield instellingen

Wanneer er in de Twinfield instellingen op Masterniveau voor 'Administrations' werd gekozen, kwam in sommige gevallen direct een 'Oops' pagina naar voren. Dit probleem is met de update van vanavond verholpen.Voor de link naar dit bekende probleem klik je hier

Relevante bugs

AZL pensioen export

Het aanmaken van een AZL pensioen export kon in sommige gevallen een error oproepen. "Error: Error code 23 > XML file name is not valid.... length must be 38 characters long.". Dit gebeurde elke dag alleen bij export bestanden die op of vóór 09:59 aangemaakt werden. Met deze update is dit verholpen. Om de error te verwijderen zul je het pensioen export opnieuw moeten aanmaken.

Update notes API

Voor de API updates verwijzen we je door naar deze pagina.