Foutmeldingen: Visma

In onderstaand artikel staan verschillende foutmeldingen (met oorzaak en oplossing) betreffende Visma vermeld.

Melding Visma Integration Error Message: One or more errors occurred. Resource not found: fiscalYearId
Oorzaak Het business/fiscaal jaar is nog niet aangemaakt in het portaal van Visma.
Oplossing Log in bij het portaal van Visma en maak het fiscaal jaar aan waarvan je de journaalposten probeert in te lezen.
Melding De API module is nog niet geactiveerd. U kunt inloggen bij Visma eAccounting en kiezen voor 'Extra diensten' om de API module te activeren
Oorzaak Het kan zijn dat er een default bedrijf geselecteerd is in eAccounting. Dit gaat niet samen met het gebruik van de koppeling
Oplossing Log in bij het portaal van Visma en deselecteer het default bedrijf,