Ctrl

Over de API koppeling 

De integratie tussen Nmbrs en Ctrl maakt het mogelijk om via ctrl in te loggen in Nmbrs. Ctrl stuurt de logingegevens naar Nmbrs waardoor je via een beveiligde omgeving eenvoudig in kunt loggen.

‘’Het Ctrl platform is nu gekoppeld aan best-of-breed cloud solutions voor onder andere online boekhouden, het verwerken van facturen en declaraties, managementrapportages, debiteurenbeheer, en HR- en salarisverwerking. In dit rijtje zijn nu ook de functionaliteiten van Nmbrs opgenomen en kunnen klanten, op aanvraag bij Ctrl, gebruik maken van de in Nmbrs aanwezige dashboards en rapportagemogelijkheden. Wij denken dat onze (toekomstige) klanten toegevoegde waarde zien in alle functionaliteiten die zij nu binnen handbereik hebben!’’, aldus Gert de Jong, director van Ctrl B.V.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Ctrl

Ctrl is een efficiënt, gebruiksvriendelijk en innovatief samenwerkingsplatform voor mkb accountants-, belastingadvies-, administratiekantoren en ondernemers. Via het Ctrl platform is een digitale samenwerking mogelijk tussen jou, je klanten, cloud-based marktpartijen en uitvragende partijen. Op het Ctrl platform wordt vakinhoudelijke kennis van accountants, fiscalisten en adviseurs gecombineerd met online dienstverlening, innovatieve functionaliteiten en hedendaagse technologie. Zodoende helpt Ctrl toekomstbestendig te zijn en jouw medewerkers en klanten op een hedendaagse manier samen te laten werken via één innovatief online platform. Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Ctrl B.V. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met Ctrl B.V.

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk