Update NL 06-04-2017

Op donderdag 6 april hebben wij onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we bugs achter de schermen opgelost en is er een bekend probleem opgelost. Daarnaast is er binnenkort een HR App Event.

Bekende problemen

[Salarisdocumenten] Melding 'Data size is too large to display' bij openen loonstaat alle werknemers
Wij hebben meldingen ontvangen dat wanneer het bericht “Data size is too large to display” wordt weergegeven, de verkeerde loonstaat wordt gedownload. Met deze update hebben wij dit bekend probleem opgelost, en kan de juiste loonstaat gedownload worden. Voor meer informatie over het bekijken van de salarisoutput, zie dit artikel. Voor het bekende problemen, klik hier.

HR App Event!

Op 1 juni 2017 organiseert Nmbrs® het HR App Event. Tijdens deze dag wil Nmbrs® graag zijn toekomstvisie op de HR markt laten zien en de nieuwe te lanceren producten presenteren. Daarnaast zijn wij een groot voorstander van “best of breed” oplossingen en willen daarom een platform bieden waar onze gebruikers en partners bij elkaar kunnen komen om te zien wat er allemaal in de markt speelt op het gebied van andere (HR) software applicaties die (eventueel) gekoppeld kunnen worden aan Nmbrs®.

Een uitnodiging voor dit evenement zul je in de loop van volgende week ontvangen

Relevante bugs

Sinds de vorige update hebben wij achter de schermen gewerkt aan het verbeteren en onderhouden van de applicatie. Heb je contact met ons opgenomen over een specifieke bug? Dan krijg je altijd via een persoonlijke reactie informatie over de status hiervan.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Deze update bevat weliswaar geen nieuwe features, maar omdat al onze teams continu werken aan het verder ontwikkelen en verbeteren van onze modules verwachten wij je hierover spoedig meer te kunnen melden. Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!