Update NL 12-04-2017

Op woensdag 12 april hebben wij onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we nieuwe verbeteringen doorgevoerd en een bug opgelost.

Nieuwe functionaliteit/verbeteringen

Saldo in journaalposten export
Wanneer een bedrag bij een grootboekrekeningnummer gelijk was op debet en creditzijde, werd dit binnen de journaalpost export gesaldeerd en werd er geen waarde meegegeven bij de export. Hierdoor kon de journaalpost in sommige gevallen niet worden ingelezen in het boekhoudpakket. Na de update van vandaag, worden dergelijke bedragen niet meer gesaldeerd en zullen zowel het debet als het creditbedrag als aparte regels in de export worden opgenomen wanneer het totaal een waarde van nul heeft.

Laden van template users op masterniveau
Bij het openen van de template users op masterniveau, duurde het laden van de pagina vaak erg lang. Wij hebben hier een aanpassing in gedaan, waardoor de pagina met templates vanaf vandaag een stuk sneller geladen wordt.

Default medewerker in combinatie met het CAO model
Als je een bedrijf hebt dat gebruik maakt van het CAO model was het niet mogelijk om de functionaliteit van de default medewerker te gebruiken. Dit is middels deze update opgelost en vanaf nu is deze combinatie mogelijk. 

Relevante bugs

Selecteren van managers in mutatieformulier
Bij het aanmaken van het mutatieformulier ‘nieuwe medewerker’ was het niet mogelijk om een manager te selecteren. Dit probleem hebben wij met deze update verholpen.

Voor specifieke bugs wordt er altijd contact opgenomen via het ticket. 

Bekende problemen

In deze update zijn er geen bekende problemen opgelost.

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk