Update NL 20-04-2017

Op donderdag 20 april hebben wij onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben een nieuwe functionaliteit gelanceerd en zijn relevante bugs opgelost.

Nieuwe functionaliteit/verbeteringen

Nmbrs verbetert constant haar dienstverlening. Na de update is het mogelijk om hulp in de applicatie te krijgen wanneer je een van de volgende icoontjes ziet:

Het is ook mogelijk om in Nmbrs® op de Kennisbank te zoeken. Klik hiervoor in de applicatie rechtsonder op het vraagteken om het menu te openen, en te zoeken.

Relevante bugs

Verzuimduur in Verzuimmelding Overzicht
In de tabel welke de verzuimduur over een bepaalde periode weergeeft in het rapport ‘Verzuimmelding Overzicht’, werden over meerdere periode de uren samengevoegd en geplaats in de categorie ‘langer’. Wij hebben hier een aanpassing voor gedaan zodat de verzuimduur weer in de juiste categorie wordt geplaatst.

Verlof overzicht wordt dubbel getoond
In het verlofoverzicht werden verlof opnames dubbel weergegeven. Ook werden deze opnames dubbel getoond in het verlofoverzicht op medewerker niveau onder de tab ‘Wettelijk verlof’. Middels deze update worden de opnames niet meer dubbel getoond.

Aanbrengen van wijzigingen in niet gekoppeld grootboekrekeningschema
Wanneer er wijzigingen werden aangebracht in een grootboekrekeningschema welke nog niet was gekoppeld, werd de pop up getoond dat de journaalposten als inconsistent werden gemarkeerd. Gezien het schema nog niet in gebruik is, had dit geen effect en was de melding onnodig. Na deze update, zal de melding niet meer worden getoond wanneer het schema nog niet in gebruik is.

Bekende problemen

In deze update zijn er geen bekende problemen opgelost. Natuurlijk onderzoeken wij deze problemen wel, en hopen we spoedig met een oplossing te komen.