Novire (Qsuite)

Over de integratie

Novire heeft onlangs een koppeling gerealiseerd met Nmbrs®, waardoor je verschillende gegevens vanuit Nmbrs® in de Qsuite kan importeren.

Dankzij de koppeling worden de gegevens van de medewerkers, zoals de persoonlijke gegevens, de contracturen, het verzuim, het verlof, de beschikbaarheid en de loonkosten geïmporteerd in de Qsuite. Op basis van die gegevens kan de planning worden opgesteld én geoptimaliseerd. In de Qsuite worden de gegevens vervolgens gebruikt voor een optimaal werkproces. Dit levert tijdswinst op en je weet zeker dat je de juiste gegevens gebruikt.

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Novire. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met Novire.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Novire

Novire is een kenniscentrum en strategisch adviesbureau. Novire ondersteunt organisaties in de zorg- en welzijnssector, het onderwijs én in de zakelijke dienstverlening om processen te optimaliseren. De Qsuite is hierbij het hulpmiddel. De Qsuite ondersteunt de processen en zorgt voor een continue verbetercyclus, zodat procesoptimalisatie een vanzelfsprekendheid is.