[Workflow] Automatische workflow nog niet uitgevoerd op 15 mei (Opgelost 16-5-2017)

Update 16-5-2017

Op dit moment worden de workflowtaken van 15 mei nog uitgevoerd. De taken van vandaag (dinsdag 16 mei) zullen later op de dag worden gestart.

Wat:
Op dit moment is er vertraging in de uit te voeren taken welke via de automatische workflow verlopen. Deze taken zullen in de loop van de dag worden uitgevoerd.

Wie:
Willekeurige bedrijven waarbij de workflow op de 15e van de maand automatisch taken moet uitvoeren.

Impact:
Hoog. Wij houden het verloop van de workflow nauw in de gaten.

Workaround:

De taken zullen in de loop van de dag automatisch worden uitgevoerd. Het is niet nodig om een handmatige actie uit te voeren.

Indien gewenst, is het voor accountants omgevingen mogelijk om de betreffende taken via de workflow wizard te starten. Voor meer informatie over de workflow wizard, klik hier.