Update NL 11-05-2017

Op donderdag 11 mei hebben wij onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben wij bekende problemen verholpen en relevante bugs opgelost.

Nieuwe functionaliteiten & verbeteringen

API Template

Vanaf nu is het mogelijk om met een template de rechten tot de API te limiteren voor bepaalde services. Wil je weten hoe zo’n template werkt? Kijk dan op deze pagina.

Bekende problemen

[Journaalposten Export] Journaalposten markeren als verzonden

Wanneer er in de journaalpostenexport een lege journaalpost aanwezig was, of een journaalpost welke niet naar het boekhoudpakket gezonden diende te worden, was het niet mogelijk om de opvolgende journaalposten naar het boekhoudpakket te verzenden.

Bij het verzenden van de opvolgende journaalposten werd er een pop-up getoond met de melding 'Unable to parse response'.

Dit probleem is met deze update verholpen. Klik hier voor de link naar het bekende probleem.

Relevante bugs

Error: Process hours reservation bij in/uit dienst melding

Wanneer je iemand in/uit dienst meldt op een dag wanneer het bedrijfsrooster niet actief is en als er geen gewerkte dagen zijn voor die persoon volgens het bedrijfsrooster dan krijg je de melding 'Error; Process hours reservation.

Dit probleem is middels deze update opgelost.

Pensioen export: IKV intrekking
In de pensioenexport kan het voorkomen dat een verkeerd IKV nummer ingetrokken moet worden. Het intrekken van een IKV nummer bij pensioen exportinstelling UPA, TKP en Syntrus Achmea zorgde ervoor dat het niet meer mogelijk was om het bestand te openen via het vergrootglas knopje. In plaats daarvan werd de foutmelding ‘Root element is missing’ getoond.

Na deze update is het weer mogelijk om het bestand in te zien via het vergrootglas knopje.

Uitgelicht

Reserveringen

In verband met de uitbetaling van het vakantiegeld in de maand mei, hebben we een extra uitleg in de applicatie toegevoegd in het dashlet reserveringen op bedrijfsniveau. Hier is momenteel een blauw vraagteken zichtbaar welke verwijst naar het onderstaande artikel:
Troubleshoot Reserveringen

Hier kan je meer informatie vinden over de meest gestelde vragen en problemen waar tegenaan gelopen wordt bij uitbetaling van het vakantiegeld.