Journaalposten markeren als verzonden

Wanneer er in de journaalposten export een journaalpost aanwezig is welke niet naar het boekhoudpakket verzonden dient te worden, is het middels deze workaround mogelijk om die betreffende journaalpost te markeren als verzonden.

LET OP! Een lege journaalpost zonder inhoud/transacties wordt automatisch niet verzonden naar het boekhoudpakket. Er zal dan geen logo van het boekhoudpakket getoond worden en de regel zal gemarkeerd worden als 'Not sent - No Transactions'.
Na het aanmaken van de volgende journaalpost export zal het logo van het ingestelde boekhoudpakket weer getoond worden.

Journaalposten markeren als verzonden

Om de journaalposten als 'verzonden' te markeren, kunnen de onderstaande stappen gevolgd worden:

• Ontkoppel het bedrijf bij de betreffende integratie instellingen. (Met andere woorden: Verwijder de bedrijfsmapping onder het tabblad 'Administrations')

• Ga naar het dashlet 'Journaalposten Export' op bedrijfsniveau.
  • Verwijder de journaalpost welke niet verzonden kan worden via de integratie.
  • Creëer een nieuwe journaalpost door op het plusje te klikken.
  • Er wordt een journaalpost gemaakt welke als verzonden gemarkeerd kan worden door op het envelopje te klikken.

• Wanneer de journaalpost als verzonden is gemarkeerd, kan bij de integratie instellingen het bedrijf weer worden toegevoegd.
  • Wanneer in de volgende periode een journaalpost export wordt gemaakt, kan deze direct weer naar het boekhoudpakket worden verzonden via de koppeling.