Unit4 VerzuimSignaal

Over de integratie

De koppeling tussen Nmbrs® en VerzuimSignaal maakt het mogelijk om verzuimgegevens automatisch op te halen uit Nmbrs®. Deze koppeling maakt het verzuimproces efficiënter en zorgt er voor dat beide interfaces gesynchroniseerd zijn.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Vervolgens is het belangrijk dat alleen de gewenste API calls worden geactiveerd middels de API template. Zie voor het aanmaken van een token en de API User Template:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Zie voor voor het aanmaken en aanpassen van een API User Template:

Additionele informatie API User Template

Wij adviseren onze accountant klanten om een accountant login aan te maken en daar de API Template in te richten. Vervolgens kun je middels debiteuren tags de desbetreffende debiteuren toewijzen aan de accountant login. Dit voorkomt dubbele logins en zorgt voor overzicht.

• Debiteuren tags aanmaken

Wij adviseren onze klanten om alleen de volgende calls beschikbaar te stellen voor VerzuimSignaal:

Debtor Service

Company Service

Employee Service