Iselect

Over de integratie

Met deze koppeling hebben werkgevers een geautomatiseerde gegevenskoppeling tussen Nmbrs® en
het Arbeidsvoorwaardenportaal zonder dat je hierbij handmatige handelingen hoeft te verrichten. Met deze koppeling worden nieuwe medewerkers automatisch toegevoegd aan het Arbeidsvoorwaardenportaal en wordt de voering van het persoonlijk keuzebudget binnen jouw organisatie eenvoudiger en efficiënter.

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Iselect.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Iselect

Iselect is een advies & ebusiness-bedrijf gericht op vraagstukken rondom moderne arbeidsvoorwaarden en arbeidsvoorwaardencommunicatie. Met een kennis gedreven team van specialisten bieden zij hoogwaardige services op zowel het gebied van consultancy als moderne ICT infrastructuren. Dé optimale ondersteuning voor bedrijven en bedrijfstakken die een persoonlijk keuzebudget of keuzemogelijkheden invoeren.

Iselect ontzorgt de invoering en uitvoering van deze flexibele arbeidsvoorwaardenregelingen, het persoonlijk keuzebudget en de bijbehorende processen.