Update NL 01-06-2017

Op donderdag 1 juni hebben wij onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben wij een bekend probleem en een relevante bug opgelost.

Bekende problemen

[Journaalposten] Journaalpost in Journaalpost export niet in balans

Wanneer in de journaalposten een grootboeknummer een totaalsaldo van nul heeft, werd deze gecumuleerd op één regel. Onlangs hebben wij hier een aanpassing in gedaan welke zorgt voor een boeking op twee aparte regels zodat beide bedragen op een aparte regel worden geboekt.

Wanneer zich dit nu voordoet wordt het credit bedrag echter tweemaal geboekt, waardoor de journaalpost niet meer in balans is. Dit gebeurde enkel in de Journaalpost Export en niet bij de journaalposten in de salarisdocumenten zelf.

We hebben dit probleem opgelost. Indien er nog een journaalpost export aanwezig is die niet in balans is dan zal deze eerst verwijderd en opnieuw aangemaakt moeten worden.

Relevante bugs

Verstrekkingen

Wanneer bij het toevoegen van een nieuwe verstrekking, het type item gewijzigd werd dan werden alle velden grijs. De velden waren vervolgens niet meer bewerkbaar. Dit gebeurde voornamelijk in de browser Google Chrome.

Met deze update is dit weer verholpen.

Nieuwe functionaliteiten & verbeteringen

Bij deze update zijn geen nieuwe functionaliteiten en/of verbeteringen doorgevoerd.