Update NL 08-06-2017

Op donderdag 8 juni hebben wij onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben wij een bekend probleem en relevante bugs opgelost.

Nieuwe functionaliteiten & verbeteringen

Bij deze update zijn geen nieuwe functionaliteiten en/of verbeteringen doorgevoerd.

Bekende problemen

[Salarisdocumenten] Bestand blijft genereren bij downloaden alle loonstroken

Dit bekende probleem is opgelost. Hierdoor is het weer mogelijk om alle loonstroken te downloaden.

Relevante bugs

Overzicht Afdelingen & Kostenplaatsen

Onder Overzichten op bedrijfsniveau zijn verschillen Overzichten ... (bedrijf) te vinden. Wanneer het overzicht van de 'Afdelingen' of 'Kostenplaatsen' werd opgevraagd in de browser Internet Explorer of Microsoft Edge dan werden de cirkeldiagrammen niet altijd volledig of incorrect getoond.

We hebben een aanpassing gedaan waardoor deze diagrammen weer alle informatie bevatten.

Colland MDVPLO week verloning

Het pensioen export Colland MVDPLO voor bedrijven met een week verloning bevatte incorrecte gewerkte uren.

In overleg met Colland kunnen de export bestanden opnieuw ingestuurd worden zodat de juiste gewerkte uren mee gaan. Let op: dit geldt alleen voor bedrijven met een penioen export instelling Colland MDVPLO en een week verloning in 2017. Na de update van vanavond kunnen de juist uren gestuurd worden.