Yoobi

Over de integratie

Vanaf nu is het mogelijk om het cloud platform van e-dynamics, Yoobi, te koppelen met Nmbrs®. Deze koppeling maakt het een stuk eenvoudiger om persoonsgegevens uit te wisselen tussen beide pakketten.

Voor omringende processen, zoals boekhouding en loonadministratie, wordt Yoobi aangesloten op andere pakketten. In het geval van deze koppeling worden persoonsgegevens gesynchroniseert vanuit Yoobi naar Nmbrs®, of vanuit Nmbrs® naar Yoobi. Medewerkers die niet zijn opgenomen in Yoobi, worden gesynchroniseerd vanuit het pakket waarin de medewerker wel is opgenomen.

Selecteer welke dagen-, loon- en salariscomponenten je aan wilt leveren, afhankelijk van het contract (bijv. uurloners en maandloners). Per onderdeel geef je aan hoe dit in Nmbrs® moet komen. De volgende onderdelen zijn opgenomen in de uitwisseling:

• Persoons- en contactgegevens
  • Contractgegevens/roosters
  • Afdelingen en functies van medewerkers
  • Gewerkte uren en dagen
  • Uren geboekt op verlof / verzuim
  • Overwerk en afwezigheid (ziekte)
  • Kilometers woon-werk verkeer (zakelijk) en gedeclareerde onkosten

Screenshots datauitwisseling tussen Nmbrs en Yoobi

Voordelen van de koppeling

• Minder handelingen: Wijzigingen en toevoegingen in Yoobi worden automatisch bijgewerkt in Nmrbs® en vice-versa.
  • Invoermogelijkheden via de Yoobi App en webversie: Aangeleverde looncomponenten vanuit Yoobi kunnen in Nmbrs® nog aangepast worden.
  • Foutloos: Na de synchronisatie van persoonsgegevens zijn beide systemen bijgewerkt en gelijk.

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Yoobi. Vraag een (online) demonstratie of een persoonlijk proefaccount aan via sales@yoobi.nl

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Yoobi

Yoobi bestaat uit verschillende online modules voor urenregistratie, tijdregistratie, verlof, CRM, online facturatie en planning. Door modules te selecteren en aan elkaar te koppelen, beschik je over een compleet geïntegreerd systeem en beheer je alle projectadministratie op 1 centrale plek.

Met de app synchroniseer je naadloos de webversie van Yoobi. Gebruik de app voor urenregistratie, het aanvragen (of beoordelen) van verlof, declareer onkosten, werk je taken bij, roep contactgegevens van relaties op, check de betaalstatus van facturen en plan nieuwe activiteiten.