Wachtwoord wijzigen

Nadat je bent ingelogd, kun je je wachtwoord aanpassen.

Het wachtwoord kan gewijzigd worden door middel van de functie "Gebruikers profiel". Deze optie kun je vinden wanneer je rechts boven op je email adres klikt.

Klik op gebruikers profiel.

Klik op wachtwoord aanpassen.

Na het opgeven van het oude wachtwoord kun je het nieuwe wachtwoord ingeven.
Wanneer je op het veld klikt om het nieuwe wachtwoord in te geven verschijnt ook het scherm dat aangeeft aan welke eisen het wachtwoord dient te voldoen.

Klik na het wijzigen op “opslaan” en uw wachtwoord is gewijzigd.