Kan ik Nmbrs in meerdere browsers / schermen tegelijk open hebben?

Ja, je kunt Nmbrs in meerdere browsers / schermen tegelijk open hebben. Wil je met verschillende (soort) gebruikers tegelijkertijd ingelogd zijn, moet je met verschillende merken browsers werken, bijvoorbeeld Internet Explorer en Firefox (dit kan soms handig zijn om zaken te testen, wat ziet een medewerker?).

Tip: Wanneer je Google Mail or Google Calendar in een nieuw tabblad wilt openen in plaats van in het huidige scherm of een nieuw scherm, verander de settings in Internet Explorer. Ga naar Tools =>Internet Options=>Tabs=>Settings, en klik op Let Internet Explorer choose how to open pop-ups.