Met welke browsers kan ik Nmbrs openen?

Nmbrs ondersteunt de volgende browsers:

• Google Chrome
  • Internet Explorer 10+
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Apple Safari

Google Chrome

Bij gebruik van Google Chrome dien je pop-ups toe te staan. Je kunt pop-ups toestaan voor alle websites of jouw Nmbrs domein aan uitzonderingen toevoegen.

Ga hiervoor naar de instellingen, druk vervolgens op Geavanceerde instellingen weergeven. Onder Privacy klik op instellingen voor inhoud. Onder Pop-ups hebt je twee mogelijkheden:

• Alle sites toestaan pop-ups weer te geven.
  • Uitzonderingen beheren. Voeg onder Hostnaampatroon je eigen Nmbrs (https://jouwdomein.nmbrs.nl) domein er aan toe en kies bij gedrag voor Toestaan.

Internet Explorer

Bij gebruik van Internet Explorer met de instellingen voor privacy High of Block All Cookies zul je jouw Nmbrs domein aan uitzonderingen moeten toevoegen.

Ga hiervoor naar internet instellingen, klik vervolgens naar tab Privacy en druk op Sites. Voeg onder address or website je eigen Nmbrs (https://jouwdomein.nmbrs.nl) domein er aan toe en druk vervolgens op OK.

JavaScript

Om Nmbrs te gebruiken zul je de JavaScript moeten toestaan. Deze instelling staat als default aan in alle browsers. Mocht je JavaScript willen aanzetten of van de instellingen afwijken verwijzen we naar de informatie op het internet.