Hoe kan ik inloggen op de kennisbank?

Voor een aantal artikelen op onze kennisbank, dient u in te loggen op de kennisbank pagina.
Wanneer u dit doet kunt u bijvoorbeeld de converter downloaden, berekeningen van brancheregelingen inzien en de bekende problemen raadplegen.

In dit artikel staat beschreven hoe u op de kennisbank kunt komen.

Om naar de kennisbank te komen, klikt u op uw email adres in uw Nmbrs omgeving en vervolgens op 'Help'.

U bent dan ingelogd op de kennisbank.

U kunt ook via support.nmbrs.nl naar de kennisbank, dan dient u nog in te loggen.
Dit zijn dezelfde gegevens als waarmee u inlogt in uw Nmbrs omgeving.

Voer uw Nmbrs gebruikersnaam en wachtwoord in.
Het is mogelijk dat deze omgeving er anders uit ziet dan uw eigen omgeving. U kunt hier wel gewoon uw gegevens invoeren en inloggen.

Hiervoor dient u niet naar uw eigen omgeving te gaan.

U ziet dat u bent ingelogd wanneer uw naam rechtsboven te zien is en u de mogelijkheid heeft om een aanvraag in te dienen. U kunt nu ook artikelen bekijken die u voorheen niet kon inzien.