Hoe Nmbrs® te kopen

Wanneer je een free trial hebt aangevraagd bij Nmbrs® kun je via die omgeving Nmbrs® kopen. Klik rechtsboven in je scherm op "Nog xx dagen, start nu!" om naar de Nmbrs® shop te gaan; je wordt niet direct gefactureerd.

Je kunt in de Nmbrs® Shop zelf bepalen welk abonnement het best past bij jouw situatie. Vul bovenaan het scherm het aantal medewerkers in dat je wilt verlonen; het systeem berekent vervolgens automatisch welk abonnement het meest voordelig is.

Het onderstaande icoontje geeft aan welk abonnement het meest voordelig is:

Via "Start nu!" kun je zelf aangeven vanaf wanneer je met Nmbrs® wilt starten. Je kunt bijvoorbeeld eerder op "Start nu!" klikken en aangeven dat je pas vanaf januari gefactureerd wilt worden. In dat geval worden de maanden tot januari niet in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om een periode in het verleden aan te geven voor de start van de facturatie. Vanaf de aangegeven facturatiestart is het mogelijk om loonaangiften in te zenden. Geef dus bij "Start nu!" de maand in waarin je voor het eerst de loonaangifte wilt verzenden.

Geef aan welk pakket je wilt aanschaffen en vul alle gegevens in. Vink de onderste drie hokjes aan. Onze Algemene voorwaarden en het Service level agreement vind je op onze website.

Klik op Opslaan en vervolg om de gegevens te verzenden. Je aanvraag wordt nu door onze Sales-afdeling verwerkt.