Wat kun je met de Nmbrs® free trial omgeving?

Met de Nmbrs® free trial kun je 30 dagen gratis gebruik maken van alle functionaliteiten in Nmbrs®.

Afhankelijk van het gewenste gebruik klik je vanuit de homepage op Business of Accountant, gevolgd door Try now for free:

.

In het scherm dat hierna opent vul je de gevraagde gegevens in. Klik vervolgens op Start Free Trial:

Vink eventueel "Inclusief demo bedrijven" aan. Demo-bedrijven zijn door Nmbrs® ingerichte bedrijven waarmee je kunt testen.

Je kunt vanuit je free trial-omgeving wel signalen naar je klanten of medewerkers sturen, maar geen journaalposten, loonaangiften en pensioenexports verzenden. Wanneer je Nmbrs® aanschaft kun je de aangemaakte documenten en journaalposten uiteraard wel verzenden.

Mocht je na het aanvragen van de free trial meer informatie willen hebben over Nmbrs en de mogelijkheden van onze software, dan kun je altijd even contact opnemen met onze Sales-afdeling op telefoonnummer 085-888 9961.