Beheer van eigen thema: email templates en themakleuren

Als u een eigen thema binnen Nmbrs heeft is het is nu mogelijk om deze te beheren. U kunt de instellingen van de emailtemplates en themakleuren zelf aanpassen. Deze opties kunt u vinden door in Nmbrs rechtsboven op 'Mijn Account' te klikken. Meer informatie over de instellingen kunt u vinden op onze helppagina:

http://nmbrs.zendesk.com/entries/21475976-uw-eigen-thema-aanmaken

Elk thema heeft maximaal één eigenaar. Bij het starten van een nieuwe Nmbrs account via onze website http://www.nmbrs.nl/ wordt de aanvrager automatisch de eigenaar.

Als u voor 1 juni 2012 met Nmbrs bent gestart, dan heeft uw account nog geen eigenaar en kunt u nog niet uw eigen thema beheren. Om deze functionaliteit te activeren kan de gebruiker die de eigenaar moet worden een email sturen naar onze helpdesk support@nmbrs.nl waarin u vermeldt:

1. Onderwerp: Account eigenaar.

2. Uw bedrijfsnaam

Wij stellen de afzender in als eigenaar van de account.