Bedrijfslogin interface aanpassing

Aanstaande maandagavond zal de nieuwe bedrijfslogin worden toegevoegd aan Nmbrs. Met de bedrijfslogin wordt de interface van een klant inlog simpeler, zodat deze makkelijker te gebruiken is.
Daarnaast is deze nieuwe gebruikersaccount de eerste stap op weg naar een nieuwe, simpele manier van het aanleveren van mutaties door uw klant: het webformulier. Daarover volgt later meer informatie.

De volgende gebruikerstypes zullen worden overgezet naar de nieuwe bedrijfslogin:
- Salarisinzien + ophalen
- Salarisinvoer + loonrunaanvraag
- Salarisinvoer + loonopdracht
- Salarisinvoer + TWK + aangifte
- Bedrijfsdocumentviewer

Bij de bedrijfsdocumentviewer is het nu ook mogelijk om eigen templates te maken en templates aan te passen. Vanaf woensdagavond zullen we de bestaande instellingen op debiteurniveau, in het dashlet Documents Viewer dashboard, omzetten naar de nieuwe gebruikerstemplate van de debiteur.

Oude interface bedrijfsdocumentviewer              Nieuwe interface bedrijfsdocumentviewer

?name=media_1341233114184.png ?name=media_1341231191643.png

Dit is de nieuwe interface voor de bedrijfsdocumentviewer.

Salarisdocumenten instellingen

In het dashlet Salarisdocumenten instellingen zijn er twee nieuwe opties bijgekomen. Hiermee kunnen de zichtbare salarisdocumenten voor de document viewer onafhankelijk van de bestaande salarisdocumenten ingesteld worden:

Oude interface bedrijfslogin                                     Nieuwe interface bedrijfslogin

?name=media_1341231910808.png ?name=media_1341229540445.png

Dit is de nieuwe interface voor de bedrijfslogin. Indien u toegang heeft tot meerdere bedrijven, kunt u bovenin uw scherm van bedrijf wisselen.
De tabbladen van bedrijfsniveau zijn naar boven verplaatst en de naam van het tabblad 'Explorer' is veranderd in 'Medewerkers'.

NB: Eigen templates die zijn gekopieerd van een geconverteerde bedrijfslogin veranderen niet. Voor gebruikers met deze templates blijft de interface hetzelfde.