Een nieuwe interface vanaf 11 juli 2013

Zendesk preview.png

Op woensdag 10 juli zal er een update plaatsvinden binnen Nmbrs® waarin de interface van Nmbrs® wordt aangepast. Vanaf vrijdag 5 juli 2013 wordt deze interface al beschikbaar op Sandbox. Alle gebruikers die toegang hebben tot Sandbox kunnen de nieuwe interface dan via Sandbox al gebruiken en inzien. Na de update zal Nmbrs® er anders uitzien. Daarnaast zullen er ook een aantal kleine functionele wijzigingen worden toegepast. Deze wijzigingen hebben wij voor u alvast op een rij gezet.

Mocht u problemen hebben met de nieuwe interface, dan dient u uw browsercache te verwijderen. Hoe u dit kunt doen, vindt u op de volgende pagina: http://support.nmbrs.nl/entries/22135098-Hoe-maak-ik-de-cache-van-mijn-webbrowser-leeg-.

Mocht u uw thema willen veranderen na de update, dan kunt u dat doen op de manier die op de volgende pagina staat beschreven: http://nmbrs.screenstepslive.com/s/artikelen/m/11355/l/125726-uw-eigen-thema-aanmaken#!prettyPhoto

- Op tabblad Instellingen op bedrijf- en medewerkersniveau staan straks geen dashlets meer. In plaats van dashlets komen hier categorieën te staan. Wanneer u op een categorie klikt, komen hier de titels van de oude dashlets te staan. U kunt dan op die manier naar een bepaald dashlet gaan. Op alle niveau's zult u deze lijst ook zien wanneer u naar een detailpagina van een dashlet gaat.

- Op de startpagina van bedrijfsniveau zijn nu alle dashlets te vinden. Dit zijn dus ook de dashlets die voorheen op één van de andere tabbladen op bedrijfsniveau stonden. Op medewerkersniveau is het tabblad Startpagina nu ook toegevoegd. Hier staan alle dashlets weergegeven en u kunt hier ook uw dashboard zelf samenstellen.

- Er zijn op alle niveaus acties toegevoegd. Hier vindt u de wizards en taken. Deze kunt u direct vanuit de header gebruiken.

- Op bedrijf- en medewerkersniveau kan er een periode worden gekozen om bijvoorbeeld een correctie te maken. Op dit moment staat deze optie linksboven in Nmbrs®. Deze zal naar de rechterkant verplaatsen en groter worden gemaakt, om het duidelijker te maken in welke periode de medewerker en het bedrijf staan.

- Op bedrijf- en medewerkersniveau hebben wij een header gemaakt boven de standaard gegevens. In deze header staan de gegevens van het bedrijf en de medewerker. Wanneer u naar een tabblad of dashlet gaat op bedrijf- of medewerkersniveau, ziet u altijd duidelijk bij welk bedrijf of bij welke medewerker u aanpassingen maakt.

- Er zal op een andere manier dashlets worden toegevoegd aan uw dashboard. Rechtsboven staat een icoontje om dashlets aan- en uit te klikken.

- Er is een zoekfunctie in dropdown menu’s toegevoegd. Bij menu’s waar veel opties staan weergegeven komt een zoekbalk te staan. Bijvoorbeeld bij de workflow kan er nu gezocht worden op debiteur.

- Debiteuren tags komen nu onder de debiteur te staan. Wanneer er meerdere tags onder staan, worden deze ook onder de debiteur geplaatst.

- Nmbrs® is responsive. Bij het aanpassen van de grootte van uw browserscherm, past Nmbrs® zich automatisch aan.

- Het is nu mogelijk om de [Esc], [Enter] en [Tab] toets te gebruiken in dashlets. Deze functies werken hetzelfde als in uw browser.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij onze supportafdeling via support@nmbrs.nl.