Hoe vraag ik verlof aan via mijn medewerkerlogin? (voor medewerkers)

Als medewerker kun je via je medewerkerlogin verlof aanvragen. Op deze pagina staat beschreven hoe je dit kunt doen.

Wanneer je in je login via de groene knop verlof aanvraagt, wordt er verlof aangevraagd van de bovenste groep die wordt weergegeven. In dit voorbeeld wordt er dus verlof afgeschreven van de groep verlof.

Het kan zijn dat je werkgever meerdere verlofgroepen heeft ingesteld. Wanneer dat het geval is en je verlof wilt aanvragen van een andere groep, klik je op meer.

Wanneer je op meer klikt bij het verlof, openen alle verlofgroepen. Je kunt per verlofgroep op de knop voor verlofopname klikken om verlof voor die groep aan te vragen.
Je kan eventueel ook een opbouw doen.

Wanneer je de verlofaanvraag doet, zie je bovenin ook de verlofgroep waarvoor je een aanvraag doet en of het om een opbouw of opname gaat.