Documenten toevoegen

Documenten

Je kunt een document toevoegen aan een bedrijf of medewerker. Ga hiervoor naar het niveau waaraan je het document wilt toevoegen en klik op Documenten Bedrijf op bedrijfsniveau of Documenten medewerker op medewerkersniveau. Je kunt 1 document per keer toevoegen.

Document toevoegen

Klik op BedrijfDocument toevoegen. Vervolgens kom je in het volgende scherm terecht:

1. Selecteer een bestand, of sleep een bestand naar dit vlak.

2. Selecteer het document type, de volgende opties zijn mogelijk:

• Bedrijfslogo
  • Contract
  • Handleiding
  • Loonbelastingverklaring
  • Medewerkerlogin document (dit document zal zichtbaar worden voor de medewerker logins)
  • Mutatieformulier
  • Overig
  • Werkvergunning

3. Klik op Opslaan.

Let op:

• Wanneer je op debiteurniveau een document toevoegt met type Medewerker-login document, wordt dit document zichtbaar voor alle medewerkers van de debiteur. Je kunt het document weer op debiteurniveau terugvinden/verwijderen.
  • Wanneer je op bedrijfsniveau een document toevoegt met type Medewerker-login document, wordt dit document zichtbaar voor alle medewerkers van het bedrijf. Je kunt het document weer op bedrijfsniveau terugvinden/verwijderen.
  • De maximale bestandsgrootte per document is 15 MB.
  • Wanneer een medewerker nog niet indienst is of 0 maanden in dienst is zul je de medewerkerdocumenten op bedrijfsniveau niet zien.
  • De documenten worden alfabetisch gesorteerd, je kunt ze zelf niet sorteren.
  • Je kunt 1 document per keer toevoegen/downloaden.

Medewerker login

Wanneer bij 'Document type' is gekozen voor 'Medewerker login document' dan is het document zichtbaar in het dashlet 'Documenten' in de medewerker login'