Documenten toevoegen

Documenten kunnen binnen de Nmbrs applicatie op verschillende niveaus worden opgeslagen. Deze functionaliteit kan gebruikt worden om documenten voor eigen gebruik op een logische plek op te slaan of voor informatiedeling.
  1. Documenten op verschillende niveaus
  2. Document toevoegen
  3. Medewerkerlogin

Documenten op verschillende niveaus

Je kunt een document toevoegen aan een bedrijf of medewerker. Ga hiervoor naar het niveau waarop je het document wilt toevoegen en klik op Documenten debiteur op debiteurniveau, Documenten bedrijf op bedrijfsniveau of Documenten medewerker op medewerkersniveau. Op ieder niveau zijn de documenten ook gemakkelijk te bereiken via de paperclip in de horizontale navigatiebalk.

Document toevoegen

In onderstaande situatie zijn de documenten op bedrijfsniveau ter voorbeeld genomen. Het toevoegen van een document werkt op de andere niveaus op dezelfde manier. Let op: Je kunt slechts één document per keer toevoegen.

1. Klik op BedrijfDocument toevoegen. Vervolgens wordt de volgende pop-up geopend:

2. Selecteer een bestand, of sleep een bestand naar dit vlak.

3. Selecteer het document type, de volgende opties zijn mogelijk:

• Bedrijfslogo
  • Contract
  • Handleiding
  • Loonbelastingverklaring
  • Medewerkerlogin document (dit document zal zichtbaar worden voor de medewerkerlogins)
  • Mutatieformulier
  • Overig
  • Werkvergunning

4. Klik op Opslaan.

Let op:

• Afhankelijk van de pagina waar je een document toevoegt, zal een apart mapje aangemaakt worden. Wanneer er bijvoorbeeld in "Opleidingen" een document wordt toegevoegd, dan zal hiervoor bij de betreffende medewerker een apart mapje voor worden aangemaakt (of aangevuld).

• Wanneer je op debiteurniveau een document toevoegt met het type Medewerkerlogin document, wordt dit document zichtbaar voor alle medewerkers van de debiteur. Je kunt het document weer op debiteurniveau terugvinden/verwijderen.
  • Wanneer je op bedrijfsniveau een document toevoegt met het type Medewerkerlogin document, wordt dit document zichtbaar voor alle medewerkers van het bedrijf. Je kunt het document weer op bedrijfsniveau terugvinden/verwijderen.
  • De maximale bestandsgrootte per document is 15 MB.
  • Wanneer een medewerker nog niet in dienst is of 0 maanden in dienst is zul je de documenten van deze medewerker op bedrijfsniveau niet zien.
  • De documenten worden alfabetisch gesorteerd, je kunt ze zelf niet sorteren.
  • Je kunt één document per keer toevoegen/downloaden.

Medewerkerlogin

Wanneer een bestan met het document type Medewerkerlogin document geüpload is, dan is het document zichtbaar in het dashlet Documenten zodra de medewerker met de persoonlijke medewerkerlogin inlogt.